Sistemul financiar – exercițiu de imaginație

Scrie clar în titlu, da ? Exercițiu de imaginație. Adică o joacă lejeră de week end, nimic mai mult. Nu am informații pe surse, nu mi-a șoptit vreun graur că se pune ceva la cale, nu e o tentativă a lui Soros de a întoarce sistemul financiar cu curul în sus (la propriu). Dacă am lămurit lucrurile astea, hai să trecem la treabă.

Imaginați-vă – devine, repetitiv, dar am stabilit că despre imaginație e vorba – că renunțăm complet la actualul sistem financiar. Banii dispar în toate formele, încetează să mai existe. Toate bunurile, serviciile și dările pe care le avem de plătit, de acum, vor fi plătite în prestații sexuale ! Bang ! Ce ? Cum ? Ce a zis ăsta ? Exact, de acum tot ce e de plătit se achită prin prestații sexuale – nici nu suntem chiar atât de departe de momentul ăla. Faci plinul de benzină, livrezi o babardeală. Cumperi o napolitană, prestezi. Cred că e limpede și nu e nevoie să intru în toate detaliile grafice ale viitoarelor tranzacții. O napolitană nu are cum costa mai mult de o mângâiere pe cur, iar dacă n-ai la tine decât cordeală, primești rest o felație. Am stabilit că ne imaginăm niște chestii, nu că transformăm discuția într-o petrecere la vila Playboy.

Bun. Acum dacă am ajuns până aici, hai să ne gândim cum ar arăta societatea aia.

-Ziua de leafă la întreprinderea de tricotaje va deveni extrem de interesantă.

-Mulți pensionari ar putea muri de foame.

-În privința taxelor și impozitelor, putem presupune că abia acum vom atinge o rată de colectare de 100%.

-Violul va fi dezincriminat și va fi considerat donație sau sponsorizare.

-Toate căsătoriile vor fi, incontestabil, suspectate că sunt căsătorii din interes.

-Controalele ANAF ar trebui efectuate de ginecologi cu experiență și ar putea foarte bine semăna cu o experiență de tip HUSTLER.

-Nici nu vreau să mă gândesc cum ar arăta băncile, dar mai ales ce modificări ar suporta bancomatele.

Unele situații ar putea ridica serioase probleme. Ce faci dacă vine ăla micu să-ți ceară de o înghețată ? Și cum să te mai ajute ăi bătrâni dacă ești strâmtorat ?

Puteți continua exercițiul pe cont propriu.

P.S. Voi lipsi un număr de zile, dar de la sfârșitul lunii septembrie, aici, pe adnotări.ro, se vor întâmpla lucruri interesante, așa că vă recomand abonarea. Să auzim de bine.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: