Fotbal carevasăzică

Articolul precedentSingapore – întâlnirea butoanelor
Articolul următorAdio, Merkel !

Mai sunt doar niște minute până începe cupa mondială de plimbat beșicul. E un eveniment, chiar dacă de multă vreme mi-a pierit interesul pentru industria driblingului.

Dincolo de delectarea pe care, nu mă îndoiesc, ne vor oferi, ca de obicei, comentatorii noștri sportivi („și-au dorit mai mult victoria”, „cavalerul fluierului”, „pasă genială”, „execuție de geniu”, etc.) abia aștept să văd eleganții suporteri englezi sfâșiați de bestiile de ruși, arbitri otrăviți cu novicioc, intervenția lui Putin, prin mesaje pe Facebook, pentru trucarea rezultatelor, trupele SPEȚNAZ intervenind și cotonogind adversarii atunci când Rusia e condusă și toate celelalte grozăvii anunțate de respectabila presă occidentală.

Nu am favoriți, dar ca orice microbist relaxat nu mă dau înapoi de la pronosticuri. Așa că până la finala dintre Brazilia și Germania, primul pronostic e legat de meciul de deschidere, în care beșicul va fi plimbat între campionii drepturilor omului din Arabia Saudită (pe bune, un prințișor saudit conduce comisia ONU pentru drepturile omului!) și cei din Maica Rusie. Iar aici favorită certă e Rusia. Pentru că.

Poftiți cu pronosticurile.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: